Ga naar de inhoud

Van 1 t/m 8 oktober 2020 doet gemeente ‘s-Hertogenbosch mee met de Week tegen Eenzaamheid. Op een positieve manier wordt aandacht gevraagd voor eenzaamheid. De terrasdialogen van U Bent Hier zijn onderdeel van het programma.

Meer over het project U Bent Hier

Samen lezen
De publicatie U Bent Hier is een ervaring voor twee personen. Het is een script dat je samen hardop voorleest. Het gesprek gaat tussen een nieuwe Bosschenaar en iemand die al jaren in de stad woont. Stap in de schoenen van Aaron, Emma, Hetty of Amir!

Nodig iemand uit om samen te lezen. Om nét een wat ander gesprek te hebben dan normaal. In wie kan jij je het beste inleven?

Week tegen Eenzaamheid
Van 1 t/m 8 oktober zijn er allerlei activiteiten in het kader van de Week tegen Eenzaamheid in ‘s-Hertogenbosch. Deze variëren van een workshop over de invloed van langdurige eenzaamheid door Humanitas, tot een Kook Voor Je Buur-tiendaagse. Ook U Bent Hier is opgenomen in het programma. Klik hier voor alle activiteiten!

Vluchtervaring
U Bent Hier is het resultaat van een actieonderzoek naar hoe de ervaring van mensen die gevlucht zijn ten goede kan komen aan de Bossche samenleving. Klik hier als je meer wilt weten over het ontstaan van U Bent Hier. De opbrengst gaat naar het Bossche initiatief More Than Refugees en steunt zo de bijdrage van nieuwkomers aan de samenleving.