Ga naar de inhoud
Foto: Monique van de Wijdeven
Foto: Monique van de Wijdeven

U BENT HIER is nu te beleven bij tentoonstelling Imagine Home in het Noordbrabants Museum! In deze activiteit voor twee personen speel je samen een gesprek. De een woont al jarenlang in Den Bosch, de ander pas kort. Allebei ken je verlies en verdriet, maar ook verlangen en liefde. De verhalen zijn opgeschreven als een dialoog, die je samen hardop leest.

Meer over het project U Bent Hier

U BENT HIER is resultaat van een actieonderzoek van de Academie voor Beeldvorming waarin we een restaurant runden met bewoners van de toenmalige noodopvang in Rosmalen (2015). Hiermee reisden we door Den Bosch. Gesprekken aan tafel vormden de inspiratie van deze activiteit.

Reserveer een plekje op de website van het NoordBrabants Museum.

Op 5 mei (11:30 – 13:00 uur) vindt er een speciale editie van U BENT HIER plaats. Een combinatie van een workshop in het museum, met een ontmoeting met de mensen achter de verhalen. Deelname is gratis, inclusief een simpele (vegetarische) lunch. Meld je hier aan.

Aan U BENT HIER werkten mee: Filemon Kfleyesus, Tawfiq Nourallah, More Than Refugees, Rieneke de Vries, Klaas Burger, Geert Das, Monique van de Wijdeven, Anouk van Leeuwen, Bas den Oudsten, Jeroen Margry, Sara Moazzami (Krach Laut), Judith Bruynzeels, Mike Harris en vele anderen.