Ga naar de inhoud
Foto: Marc Bolsius
Beeld: All Too Human

De pre-première van IN DE (S)MAAK vindt plaats op 25 september tijdens het All Too Human festival in De Nieuwe Vorst in Tilburg. De officiële première is op 4 november in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch.

Meer over het project IN DE (S)MAAK

IN DE (S)MAAK
In april vonden de filmopnames plaats van dit onconventionele datingprogramma. Acht deelnemers met interesse in kunst en drag gingen vijf keer op date. Tijdens de laatste date werd het café van de Bossche Brouwers omgetoverd tot een restaurant. De dates verliepen niet volgens verwachting. Hoe dan wel? Dat kan je straks zien tijdens de pre-première of later als miniserie op Youtube. Lees hier meer over de eerste dates en de opnames!

Come as you want!
Met genot kondigen we de pre-première aan op het All Too Human festival. Dit wordt een bijzonder moment, met een drag up door de Drag Up Family, zodat we als echte dragroyalty op de rode loper kunnen verschijnen, een filosofisch vraaggesprek én een programma met dragperformances door Second Haus of Whom.

All Too Human
Tijdens dit eendaagse festival wordt de schoonheid van diversiteit gevierd. All Too Human is een samenwerking van Minorities and Philosophy Tilburg, Sapientia Ludenda en de Vage Bond. Ze hebben een divers programma samengesteld. Van interessante filosofische lezingen, tot een bijzonder filmprogramma en late voorleessessies. Van workshops gebarentaal en spoken word, tot een drag up en performance van heuse drag queens en kings.

Wil je langskomen?
Zo gaat ons programma eruit zien:

16.00 – 18.00: Drag Up Family
18.30 – 19:00: De rode loper!
19:00 – 20:00: Screening IN DE (S)MAAK + Q&A
20:00 – 21:00: Drag performances van S.H.O.W.

Het programma is gratis te bezoeken. Wil je ook komen of meedoen met de drag up? Reserveer een kaartje via de site van de Nieuwe Vorst en geef je op voor de Drag Up Family via het inschrijfformulier.