Ga naar de inhoud
Foto: Sas Schilten
Foto: Sas Schilten
Foto: Sas Schilten
Foto: Sas Schilten
Foto: Sas Schilten
Foto: Sas Schilten

3 september 2021, ‘s-Hertogenbosch – Hoe is het om een gast te zijn? Waardoor voel je je welkom of waarom niet? Maybe Boozegeosie bezocht de Blauwe Engelen aan de voet van de Sint Janskathedraal. De vrijwilligers bij Stichting Gastvrij ‘s-Hertogenbosch zijn herkenbaar aan hun blauwe jassen, blauwe karretje en blauwe parasol. Ze geven onze gasten, voornamelijk dagjesmensen, informatie over wat er te doen is in de stad. Over Bossche Bollen, rondvaartboten, het beklimmen van de toren en andere activiteiten.

Meer over het project All Inclusive

Hoe is het om gast te zijn?
Maybe, special manager en betrokken bij All Inclusive, onderzoekt gastvrijheid en thuisgevoel in de stad. Naast het ontmoeten van andere Bosschenaren, wilde Maybe ook het gesprek aangaan met onze gasten. Hoe ervaren zij hun bezoek? Hoe makkelijk is het om een gast te zijn? Wat maakt het lastig? Zou je hier je thuis van willen maken? De bevindingen van deze gesprekken worden hierna gekoppeld aan de ervaringen van Bosschenaren die Maybe eerder ontmoette.

De gast als attractie
De Sint Jan kent Maybe als Bosschenaar ondertussen wel. Daarom maakte die een klein podium voor onze gasten. Sas Schilten maakte een foto van het geheel. En Mayba nam als toerist in eigen stad een selfie met de gasten!

Onze kwasten
Maybe en het podium trok ook de aandacht van de Bosschenaren en de Blauwe Engelen zelf. Die wilden ook wel op de foto. Doen we gewoon!