Ga naar de inhoud
#IKBENGEENROBOT, 2018. Foto: Mike Harris

Vanaf nu vind je alles over de organisatie, projecten, activiteiten en het team van de Academie voor Beeldvorming op onze nieuwe website. Ook is er een webshop: onze producties, kennis en ervaring zijn te koop! Je kunt ons inhuren voor een gastles, een netwerkopstelling, een teamuitje of de Drag Up Family supporten met moneyzzz. 

Helder!
De nieuwe website geeft meer zichtbaarheid aan de processen waarmee wij werken. Bij elk project vind je het bijbehorende nieuws en er is meer ruimte voor mooie beelden en fotografie. Meer informatie over onze werkwijze en projecten als FairJobs, de Gezondheidskloof en All Inclusive is eenvoudig via het menu te vinden. Ook is er een webshop voor de verschillende producten en diensten die we aanbieden.

Op onze nieuwe website leggen we zo vast hoe we kunst gebruiken bij uitdagingen in de maatschappij. We oefenen hoe het anders kan, werken meerjarig samen met groepen mensen en nemen je mee op ontdekkingstocht. We kijken vanuit een vernieuwende blik, creëren kansen voor beter beleid en ook als een project niet gaat zoals gedacht leren we ervan (en beginnen we gewoon opnieuw als het moet). 

Dankjewel!
Het afgelopen jaar is hard gewerkt om de nieuwe website te realiseren. Met veel dank aan Janneke Duister en Myrthe Veeger voor alle tekstredactie en Thomas de Bruin van Buro Meta en Mark van den Heuvel van Nearest Neighbour voor het ontwerp en de bouw van de website.

Veel plezier en vergeet niet te shoppen!