Ga naar de inhoud

Hoe ontmoet je elkaar in de offline wereld? Wanneer ontstaat waardevol contact? KONT, een jaarlijks slow magazine uit Eindhoven, en de Academie voor voor Beeldvorming slaan de billen ineen en organiseren op 13 februari om 19:00 uur een Slow Date in het Werkwarenhuis op de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch.

Wat?
De Slow Date van KONT magazine is een laagdrempelige happening waarbij je als maker de kans krijgt op een paar 1:1 ontmoetingen met andere makers. Het concept is simpel: gedurende een viertal rondes word je aan een onbekende persoon gekoppeld waarmee je in gesprek gaat over je werk. Spannend? Zeker weten. Toch merken we dat er nauwelijks gebruikgemaakt wordt van onze assistentie en hulpmiddelen die we paraat hebben om vastlopende gesprekken vlot te trekken; voor de meeste deelnemers verloopt de avond verrassend maar tegelijk volkomen natuurlijk!

Wie?
De KONT Slow Dates zijn interessant voor professionals, curatoren, studenten en hobbyisten op alle artistieke terreinen van kunst, design, ambacht of technologie. Scheppers en denkers in de brede zin van het woord: artiesten, schrijvers, dansers, kantklossers, filmmakers, muzikanten, fotografen, muzikanten, poetry slammers, acteurs, architecten, ingenieurs… uitvinders en wetenschappers. Ook zijn de Slow Dates een bron van informatie en inspiratie voor curatoren en beschouwers (journalisten, filosofen, theoretici). Het idee is dat bevlogen, open minded mensen van verschillende achtergronden en generaties elkaar ontmoeten, inspireren en mogelijk een match vinden.

Waar?
Het Werkwarenhuis op Tramkade 22-24 in Den Bosch.

Wanneer?
Donderdag 13 februari 2020, van 19:00 tot 22:00.

Hoe?
Door je te registreren. Stuur ons in twee zinnen wie je bent en wat je doet. Verder is het gratis. Stuur een mail naar redactie@kontmagazine.nl

Waarom?
Om te onderzoeken hoe waardevol de contacten zijn geweest zullen Wanda Tiersma en Malou van Doormaal een kleine proef doen. Deze actie vind plaats in het kader van COLLAB, een initiatief van Ongekend, waarbij jonge en ervaren kunstenaars een samenwerking aangaan.