Ga naar de inhoud
Foto: Sas Schilten

De stage van Meike van Boekel was eng. De vierdejaars student Art, Communication and Design op Fontys in Tilburg, sluit haar stage bij de Academie voor Beeldvorming af met een presentatie. Hoe is het gegaan en hoe gaat ze verder?

Goedemorgen, -middag of -avond,

Ik wil je graag uitnodigen op de Cactus, de thuisbasis van de Academie voor Beeldvorming. Dit is de plek waar ik de afgelopen maanden stage heb gelopen. Hier heb ik geleerd hoe hun organisatie eruitziet, hoe om te gaan met een maatschappelijk vraagstuk en heb ik een eigen project mogen opstarten. Graag wil ik mijn ervaringen met jullie delen, bespreken en ontwikkelen.

Hierna ga ik afstuderen en wil ik mijn eigen project verder voortzetten. Ik vind het erg interessant, leerzaam en leuk om jouw input daarbij te gebruiken. Want hoe durf jij? Hoe ga jij je angsten aan? Hoe heb jij lef getoond? Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden.

Datum: Dinsdag 15 september
Tijdstip: 18:00 – 20:00 uur
Adres: Tramkade 24, 5211 VB, ‘s-Hertogenbosch

Graag voor zondag 13 september aanmelden via meikevanboekel@hotmail.com.
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Hopelijk tot dan.

Groetjes, Meike